Søg her

Indkøbsvogn

Min kontoDK eshop - Blankmedie-afgift

Globale leverancer af IT


Gør som mange af vores andre større kunder, der også ser fordelen i et globalt View. Én af vores kunder, Scandinavian Tobacco Group (STG) bruger NetSolutions som deres fortrukne IT HW-forhandler på verdensplan og vi understøtter STG på IT-hardware og relaterede tjenester i følgende lande:

Australien, New Zealand, Indonesien, Canada, Den Dominikanske Republik, Honduras, Nicaragua, Holland, Danmark, Belgien, Portugal, Spanien, Italien, Frankrig, England, Tyskland, Kroatien og USA.DK eshop - Blankmedie-afgift

Fordele


Fordelen for STG er fuld værdi af en IT-leverandør og 'one stop shopping', gennemsigtighed, nem måde at drive forretning på, bedre leveringstid, verdensomspændende logistisk opsætning samt økonomiske fordele.

I kan også samle jeres indkøb af IT-produkter på tværs af landegrænser, og få masser af fordele såsom stordrift fordele, standardisering af udstyret, faste priser, overblik over bestillingerne og serviceaftaler.


Vi sætter det hele op for jeres IT-indkøbere på en nem og overskuelig måde på en special tilpasset webshop. I har fast kontaktperson der tager dialogen med jer, jeres behov og har den rette kompetence til at hjælpe jer i land med de mange gode fordele.


Vi har de rette logistikpartnere og sørger for transporten fra A til Z, fortoldning og sikkerheden for at IT-udstyret kommer sikkert og korrekt frem til jeres medarbejdere og afdelinger.

Vi arbejder med flere sprog, herunder på webshoppen med jeres prædefineret og specifikke produkter og løsninger, såvel som vi arbejder med forskellige valuta, eks. UDS, EUR m.v.